Hirdetés

lancfuresz.lap.hu / Elektromos láncfűrész

Elektromos láncfűrész

Einhell, Dolmar, Makita elektromos láncfűrészek a Flex-Fény Kft-től.

Webáruházunkat 2010 év elején hoztuk létre. Célunk az volt, hogy olyan minőségi kerti kisgépeket, felszereléseket kezdjünk el árusítani, melyek országos szervízhálózattal rendelkeznek. Áruházunk családi kisvállalkozásként működik.

Green-Fields Kft. a német fejlesztésű Grizzly kertészeti gépek kizárólagos Magyarországi forgalmazója, nagy- és kiskereskedelem, garanciális márkaszerviz.

Elektromos fűrészgépek a Hiller kéziszerszámgép szaküzlet és szerviz ajánlatában.

Az Internet Mall Hungary Kft. 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető csehországi Internet Mall leányvállalataként. Számukra a legfontosabb, hogy szeretnénk lehetőséget biztosítani a maximális vásárlási élmény eléréséhez, teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva.

Elektromos láncfűrészek széles választéka több gyártótól a Kisgép Centrum-tól.

Minden gépet a legjobb biztonsági eszközökkel szerelnek, mely alól az elektromos készülékek sem mardnak ki.

A cég kezdetben gazdabolti termékek értékesítésével, kisgépek forgalmazásával foglalkozott, majd 2002-től kiterjesztette a tevékenységét az erdészeti és kerti kisgépek szervizelésére, majd az igények bővülésével a tevékenységi kör kiegészült a szervizen keresztüli alkatrész kereskedelemmel is.

Makita, Bosch, Stihl elektromos láncfűrészek a Házak Áruháza - Praktikum Barkács kínálatában.

1800-1900W-os Bosch láncfűrészek a Promise Kft kínálatában.

Kertészeti és erdészeti műszaki szaküzlet- és szervízhálózat, széles termékválasztékkal.

Üzleteink a keleti régió kiszolgálását biztosítják.

Igényes gépek igényes környezetben. A negyedszázados szakmai tapasztalat, kiváló minőségű és ár-érték arányú árukészlet és a tisztességes kereskedői munka a garancia arra, hogy cégünk vásárlói maximálisan elégedettek legyenek.

Auchan elektromos láncfűrészei.

Zárt helyiségben, ács, asztalos, építőipari munkákhoz, továbbá ház körüli tüzifa daraboláshoz, gyümölcsfa gallyazáshoz, egyéb hobbi munkákra. Ha nem kíván lemondani a motoros fûrésszel végzett munkákról zajra érzékeny helyeken sem, ideális választást jelentenek a STIHL hálózati árammal működő elektromos fûrészei. Ezek a halk, füstgáz nélkül működő, nagy teljesítményű gépek akár beltérben is használhatóak, pl. építkezéseken vagy kisipari műhelyekben.

Technoform Kft. elektromos láncfűrész kínálata.

A vállalkozást Vén István alapította 1988. március 13-án, mint villamosgép szerelő kisiparos.

Erdészeti, kertészeti, építőipari kisgép szaküzlet és szerviz.

A 25 éves Villforgó Bt. az ország egész területére kiterjedő kereskedői hálózat, ipari végfelhasználók fontos beszállítójává vált. Közel 800 kereskedelmi egységet látunk el árukészlettel. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal segítjük partnereinket abban, hogy a számukra legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Hirdetés
Meghatározás:

Az elektromos láncfűrészek mellett szól az alacsonyabb zajszint, a jellemzően alacsonyabb ár, és a környezetbarát működés, hiszen nem használ üzemanyagot. Leginkább ház körüli, kisebb faaprítási munkálatokhoz ajánlott.

Az elektromos láncfűrészek mellett szól az alacsonyabb zajszint, a jellemzően alacsonyabb ár, és a környezetbarát működés, hiszen nem használ üzemanyagot. Leginkább ház körüli, kisebb faaprítási munkálatokhoz ajánlott.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Elektromos láncfűrész
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés